Gæstebog

Du har nu besøgt min hjemmeside. Jeg håber du har kunnet bruge den, evt. har fået nogle gode ideer, eller blevet inspireret og set at der stadig er muligheder for noget positivt her i livet. Synes du der mangler noget, eller er der noget du synes trænger til uddybelse eller har du selv ideer, så skriv en kommentar, det kunne blive til gavn for andre. Mange hilsener, og ønsker om et godt indholdsrigt liv fremover JØRGEN MEIER

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Karin Stavnskær Sørensen, d. 04-11-2012
Hej Jørgen
Jeg kom helt tilfældig forbi din side, men måtte forsætte med at læse rundt, en helt utrolig spændene læsning, med den gå på mod du ligger inde med er fantatisk.
Tak for kigget
Skrevet af Søren, d. 02-10-2012
Se nu hjælper det med fotos på din hjemmeside.
E-mail:
Skrevet af Britta Kaplan, d. 26-05-2012
Kære Jørgen.
Jeg havde en fin og speciel oplevelse, da jeg var på "Den engelske" for at høre musik. En yngre kvinde ved navn Vibeke kom over til mig og fortalte, at hun havde iagttaget mig en times tid. Mente, hun genkendte mit ansigtsudtryk, som hun så satte i forbindelse med dig. Hun spurgte, om du er i live stadigvæk, og jeg kunne fortælle Vibeke, at du i den grad er i live og har et godt liv med gode mennesker omkring dig og skønne rejser og oplevelser. Fortalte også Vibeke, at du har en hjemmeside, hvor hun kan blive klogere på dig og dit liv. Håber, det er ok.
kh Britta
E-mail:
Skrevet af <tove <vemmelund, d. 19-10-2011
Sikken gejst entusiasme og gå på mod .Jeg er imponeret. Tak
Med venlig hilsen
Skrevet af Ejgil og Tove Vemmelund, d. 19-10-2011
Kære Jørgen Meier
Tak for en indholdsrig og givende aften.
som ikke var debatteret færdig da vi kom hjem gode oplevelser rigere.Tak for råd ang. nakkenVi læser gerne om dine gøremål
Mvh.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Nini Schultz, d. 25-08-2011
Hejsa Jørgen
Så trådte jeg pludselig ind i dit liv som en ny ven. Måske jeg kunne opfordre dig til under din hjemmesides link at oprette ”Nye venner”
Lad herefter dine nye venner skrive om sig selv ifht. til dig og forhåbentlig at ændre ”Omgangskreds” til de positive venner.
Hvad mener du om denne idé?
Nini
E-mail:
Skrevet af Nini Schultz, d. 25-08-2011
Hejsa Jørgen

Tusinde tak fordi du tog dig tid til mig. Lige hvad jeg manglede. Jeg er sikker på, at vi kommer til at se og høre en del til hinanden fremover.

Et par ord skal lige følge fordi du er den som du er:

Det rummelige menneske, er det menneske, der tør være sig selv helt ud. Uden det, kan det aldrig lykkedes, at være noget for nogen!
Citat af Nini Schultz

E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Ove Peters, d. 03-02-2011
Hjertelig tillykke med fødselsdagen :) selv om det er lidt for sent :)
Ka´du ha´en rigtig god dag !
mange hilsner fra
Ove
E-mail:
Skrevet af ulla poulsen, d. 02-02-2011
HEJ JØRGEN :-)!!!!!

DET ER VEL NOK EN RIGTIG FLOT HJEMMESIDE, HVAD?!!!!!

VI SES DA PÅ LØRDAG :-)))

MØJN FRA ULLA
E-mail:
Skrevet af Sonja K. Holst, d. 25-01-2011
Kære Jørgen Meier.
Det er en flot og interessant hjemmeside du har. Jeg er glad for, at min nysgerrighed vandt over min generthed, da jeg spurgte til din "sjove" cykel,som du havde parkeret ved Brugsen i Bramdrupdam, og vi fik os en hyggelig snak. Jeg har Parkinson, og har selv tænkt på sådan en cykel.
Du har holdt mange interessante foredrag, kan jeg se, så måske kan vi, Parkinsonforeningen Sydøstjyllands Kreds, "leje" dig til een af vores temadage, vores handicaps er jo meget ens. Jeg har jo dine data, hvis det bliver aktuelt.
Hilsen fra Sonja K. Holst
E-mail:
Skrevet af Jette Alsted Pedersen, d. 19-01-2011
Kære Jørgen - jeg "låner" lige din hjemmeside til at forklare vores kommunikation/det første brev jeg skrev da vi var kommet hjen, da jeg er bange for, at jeg måske kan have "stødt" nogle apopleksi-ramte med mit "spark i r...." og det var jo ikke meningen.
Har modtaget brev, som hentyder til, at jeg skulle vide, at alle ikke bare kunne gøre som bl.a. dig. så....
Kære ....

Jeg tror du har misforstået det spark i røven, som jeg mente. Det var lidt af en intern ting vi havde med gruppen da vi var i Tyrkiet.
Derudover er jeg udmærket klar over, at der er mange former for apopleksi, alt efter hvor i hjernen man er ramt. Jeg har arbejdet med apopleksi patienter i over 6 år, bl.a. på plejehjem og på en apopleksi afdeling på hospital.
Og jeg ville ALDRIG bruge ordet dovenskab om en så alvorlig sygdom, både for den ramte, men også for dennes pårørende.
Så hvis andre er faldet over mit ”spark i røven” er det altså noget internt mellem to grupper af mennesker, hvis veje krydsedes i skønne Tyrkiet i september 2010.
Mange hilsner og tanker Jette ?
E-mail:
Skrevet af Jette Alsted Pedersen, d. 19-01-2011
Hej Jørgen.
En lille hilsen her fra Sjælland, hvor livet går sin vante gang. Håber du har det godt og er kommet godt ind i det nye år med pomp og pragt... Har du ikke været afsted igen i mellemtiden. Jeg syntes jeg kan huske noget om en rejse, men bliver nu i tvivl om det var dig der skulle afsted.
Håber du har det super og er ved dit dejlige positive, livsbekræftende jeg.
Ihvertfald - rigtigt godt nytår herfra og skal hilse fra alle.
Knus og kram Jette :-)
E-mail:
Skrevet af Poul B Larsen, d. 19-01-2011
Hej Jørgen det er dejligt at høre fra dig, Jeg mistede johnna for 3 år siden men har klaret mig godt syntes jeg selv, jeg troede det ville blive meget svært efter 47 års ægteskab, men nej jeg er ikke ramt på i den del af hjernen som bære glæde og initiativet, jeg træner man., tirs., ons. og fredag samt jeg har et meget stort socialt netværk. Det bedste der er hændt mig er jeg har mødt en dejlig dame og vi er blevet kærester, vi har hver sin bolig men hun bor hos mig, hun er det dejligste menneske, hvor heldig kan jeg blive ved med at være, det lader til at der er ingen grænser for hvor meget jeg for lov til at opleve, det er mange år siden vi rejste sammen, jeg satte stor pris på din positive væremåde Hilsen Poul fra Herlev
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af annette mølager, d. 09-12-2010
kære jørgen, tak for din fine hjemmeside, rart at se andre hjerneskadede også har et liv efter hjerneskaden. jeg fik en aneurisme, et par blodpropper og andet godt i 2008. er i dag pensionist og ved at finde ud af hvad jeg så har lyst til at bruge mit liv til.kh. annette
E-mail:
Skrevet af Jette Alsted edersen, d. 17-09-2010
Hej igen Søde.
Fandt lige et billed taget af os to,da vi skulle af ved "Camel Island" (2 bundet kameler...).
Billedet er ikke så flaterende for mig, men hvad hellere lidt for meget på sidebenene end tanken om at skulle have kigget ned og set jer hygge i Tyrkiet... (var den for grov?)
Knuzer Jette
E-mail:

Nyeste kommentarer

15.03 | 09:10

Hej Jørgen. Tusind tak for dit gode og positive foredrag i går på Brørup Sundhedscenter. Jeg var vild imponeret over din kamp for et godt liv.
Tager det til mig

...
25.09 | 08:13

Hej Jørgen man bliver helt stolt når man læser at du har kæmpet dig op fra en kørestol og tros alt ha et nogenlunde ha et godt liv. Tak for en god ferie knus

...
16.11 | 12:24

Hej Jørgen. Vi glæder os til at møde dig og høre din historie her på SOSU Fredericia :) Knus Karina

...
12.11 | 13:38

Hej Camilla. undskyld, du er faldet ud, jeg husker dig ikke og helerikke hvad jeg har lovet at sende Venlig hilsen Jørgen

...