Gæstebog

Du har nu besøgt min hjemmeside. Jeg håber du har kunnet bruge den, evt. har fået nogle gode ideer, eller blevet inspireret og set at der stadig er muligheder for noget positivt her i livet. Synes du der mangler noget, eller er der noget du synes trænger til uddybelse eller har du selv ideer, så skriv en kommentar, det kunne blive til gavn for andre. Mange hilsener, og ønsker om et godt indholdsrigt liv fremover JØRGEN MEIER

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Jette Alstrup Pedersen, d. 17-09-2010
Hej Jørgen.
Har læst, studeret og beundret din hjemmeside. Den er bare helt fantastisk og ikke mindst et spark i r.... på dem som sidder hjemme og har ondt af sig selv, men som alligevel gerne lige vil have det skub til at komme igang med livet igen - og det klarer du til ug med kryds og bolle - hihi.
Har skrevet lidt mere til dig på din mail og tusind tak for din positive, livsbekræftende væremåde og for en dejlig uge i Bodrum, Tyrkiet.
Mange knus og tanker Jette :-)
E-mail:
Skrevet af Ahmad Reza Khavashi, d. 05-09-2010
Du er sej, flot hjemmeside du har, kan du huske mig(Daniel)?jeg bor København, vi havde dejlige sejleture
Venlig hilsen
Daniel(Ahmad Reza)
E-mail:
Skrevet af Birgit Fazlic, d. 25-01-2010
Hej Jørgen !
Jeg ønsker dig tillykke med din hjemmeside godt gået.
Hilsen Birgit
E-mail:
Skrevet af Susanne Bagger, d. 27-12-2009
Hej Jørgen,
efter at have talt med dig idag i svømmehallen, måtte jeg lige ind og kigge lidt på din hjemmeside - jeg glæder mig til at læse mere! Har også lige skimmet lidt fra Thailandsturen!
Jeg fortalte mine svigerforældre at vi havde talt sammen, og min svigermor fortalte da også at hun kender dig. Hun er tidligere ansat på Kolding Sygehus!
Det var hyggeligt at møde dig, Godt nytår til dig og alle dine drenge og barnebarn.
Hilsen Susanne
E-mail:
Skrevet af Erik fhv dykker, d. 03-07-2009
Hej Jørgen. Nydelig hjemmeside. Glædeligt at andre kan drage nytte af dit livssyn og faglige kompetencer.Derfor sluttede jeg med at ryge-
E-mail:
Skrevet af Lena, d. 06-05-2009
Hej Jørgen en rigtig god hjemmeside du der har fået lavet, er meget imponeret. Og endnu en gang tak for dit foredrag i Hjernesagen i Haderslev Onsdag den 6/5 09 Knus Lena.
E-mail:

Nyeste kommentarer

15.03 | 09:10

Hej Jørgen. Tusind tak for dit gode og positive foredrag i går på Brørup Sundhedscenter. Jeg var vild imponeret over din kamp for et godt liv.
Tager det til mig

...
25.09 | 08:13

Hej Jørgen man bliver helt stolt når man læser at du har kæmpet dig op fra en kørestol og tros alt ha et nogenlunde ha et godt liv. Tak for en god ferie knus

...
16.11 | 12:24

Hej Jørgen. Vi glæder os til at møde dig og høre din historie her på SOSU Fredericia :) Knus Karina

...
12.11 | 13:38

Hej Camilla. undskyld, du er faldet ud, jeg husker dig ikke og helerikke hvad jeg har lovet at sende Venlig hilsen Jørgen

...