TRÆNING RESTEN AF LIVET

             Tidligere var der ingen træning af apopleksiramte. Ja faktisk slet ingen behandling, se ”levende død” i litt. listen.

             Efter 1980 er dette dog heldigvis ændret. I starten mente man dog, at kun det første år kunne der opnås bedring. De fleste er nu enige i at senere forbedringer også ses, men at de største og hurtigste fremskridt sker først i forløbet. I almindelighed er der intensiv træning lige efter det akutte forløb i ca.3-6 måneder. Et senere forløb 1-2 år senere eksempelvis på ”Vejlefjord”, er også accepteret, men så er det også slut, i hvert fald i visse kommuner.

             Da jeg efter 4 år syntes at jeg savnede noget mere kognitiv træning, blev dette afvist af kommunen med en lang række begrundelser, som jeg finder faglig forkerte. De mest kulørte var, at da jeg selv er læge kunne jeg selv stå for træningen, og da jeg trak min anmodning om kørekort tilbage, var der ikke grund til yderligere træning. Jeg fik aldrig forklaret logikken i det argument.

             Hovedsagen var at jeg følte et behov for mere træning, hvorfor jeg selv finansierede de små 50.000 kr. opholdet kostede. Jeg fik lidt mere struktur på at planlægge ting. Og måske derfor blev Berlinturen så vellykket trods de udlagte forhindringer (se at rejse er at leve, punkt 3 en ordentlig en på opleveren.)

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.03 | 09:10

Hej Jørgen. Tusind tak for dit gode og positive foredrag i går på Brørup Sundhedscenter. Jeg var vild imponeret over din kamp for et godt liv.
Tager det til mig

...
25.09 | 08:13

Hej Jørgen man bliver helt stolt når man læser at du har kæmpet dig op fra en kørestol og tros alt ha et nogenlunde ha et godt liv. Tak for en god ferie knus

...
16.11 | 12:24

Hej Jørgen. Vi glæder os til at møde dig og høre din historie her på SOSU Fredericia :) Knus Karina

...
12.11 | 13:38

Hej Camilla. undskyld, du er faldet ud, jeg husker dig ikke og helerikke hvad jeg har lovet at sende Venlig hilsen Jørgen

...
Du kan lide denne side