LYSTEN TIL FORENINGSARBEJDE

        At blive handicappet betyder at der skal ske en mental tilpasning og nyorientering, dette indebærer en krævende hjerneproces. 

      Dette gælder også hvis handicappet har sit sæde i hjernen, psykisk lidelse, en hjerneskade, traumatisk, strukturel eller degenerativ. 

      I disse tilfælde er man så berøvet funktionen af det organ der er nødvendigt for nytilpasningen. Dette gør nyorienteringen så meget mere vanskelig, og dette kræver, så en specialviden, også hos sagsbehandlere der har med denne gruppe handicappede at gøre.

 
    I alle tilfælde af nyopstået handicap, er en tilknytning af en kontaktperson/tovholder/resourceperson før udskrivelse fra sygehus/ institution af største betydning, spec. ved hjernebetinget handicap

 

      Sagsbehandlere har mig bekendt også opsigelsesvarsler. Skift af sagsbehandler er ikke en besked på skrift om at nn er rejst og xx er nu ansat. Når en sagsbehandler siges op eller siger op, bør man anstændigvis have et møde med klienten/ brugeren/subjektet, eller hvordan man nu ser på borgeren, så også de ting der er svære at konkretisere på papir, kan blive vendt/oplevet fælles.

      Rent hjerneskademæssigt kan jeg tilbyde undervisning/foredrag: fra læge til patient.

 

                         Venlig hilsen Jørgen Meier

 

      Retssikkerhedsloven § 3, hvis kommunen ikke opfylder denne, hvordan er man så stillet – helt retsløs?

 

       Hvad hvis man påtager sig udgifter, man har søgt om og kommunen ikke kvitterer for modtagelsen og oplyser behandlingstid

 

      Den koordinerende sagsbehandler skal være tilgængelig. Det er ikke godt nok at man mellem kl. 8.30 – 9.30 kan ringe på kommunens nr. og få beskeden: alle linjer er optaget vær venlig at vente.

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.03 | 09:10

Hej Jørgen. Tusind tak for dit gode og positive foredrag i går på Brørup Sundhedscenter. Jeg var vild imponeret over din kamp for et godt liv.
Tager det til mig

...
25.09 | 08:13

Hej Jørgen man bliver helt stolt når man læser at du har kæmpet dig op fra en kørestol og tros alt ha et nogenlunde ha et godt liv. Tak for en god ferie knus

...
16.11 | 12:24

Hej Jørgen. Vi glæder os til at møde dig og høre din historie her på SOSU Fredericia :) Knus Karina

...
12.11 | 13:38

Hej Camilla. undskyld, du er faldet ud, jeg husker dig ikke og helerikke hvad jeg har lovet at sende Venlig hilsen Jørgen

...
Du kan lide denne side