Fotoalbum

Cashewnut fabrik først æblejuice fra cashewæblet derefter nødder: naturel, med chili, med hvidløg, med honning, med sesam, karamelliseret saltet, hvidløg rigtig god/bwadr, gæt selv hvem der kom med e 2 bedømmelser, desuden alle mulige frugter, behandlet på lignende fantasifulde måder til slut indkøb og et lille glas te med sukker.

Her en lille kunstig saltvandssø, der bruges til opdræt af fiskeyngel der så sættes ud i havet idet fiskene ligesom menneskene har svært ved at klare den del af livet på naturlig vis

Betegnelsen soltag har her en helt anden betydning, man ser motorcykler med sidevogn og en markise bygget over det skygger for lasten evt. fødevarer eller de mennesker der sidder på den lille sofa der kan være monteret i sidevognen, god tur

Langs vejene ses med mellemrum elefanter parkeret, eller de bor her

Næsten typisk morgenmads spisesituation (udtrykket til ære for de pædagog uddannede læsere. Det at det kun er næsten typisk, er at vi alle sidder ned normalt løber og springer Ulla, Rolf og Katja til buffeterne for at hente kaffe, frugt, ristet brød og nylavet omelet til de tre kørestolsfræsere.

Søren får renset ører af en elefant

Først en endedasker og senere en tungeslasker! der var sug i den elefant. Katja synes det var så interessant. Elethai-massage skulle efter sigende være bedre end den kendte thaimassage.

Efter et krokodilleshow hvor krokodillernes gab klappede i med et højt smæk, og domptørerne lagde hovedet ind i gabet uden at det smækkede i, fik vi andre lov til at holde krokodillerne. Dedt er ikke så vildt som det lyder, dor at slå kraftigt med halen, skal den stå fast, her ligger den næsten vægtløst i vandet, så da den begyndte at kravle væk, var det let at trække den tilbage i halen, men sjovt var det da.

Søren og Jørgen missede jo deres ugentlige ridning, så vi måtte love fyssen at vi trænede med elefanter. det var en god oplevelse, bedre saddel end en kamel. 2 pers. polstret saddel, sikkerhedsele, så man ikke trillede forover, når det gik stejlt nedad, rolig gang mellem træerne, gummitræer der var skåret og monteret med plasticposer til at opsamle gummiet, solparasol fulgte der også med. Under rideturen flettede mahutten græshopper og fugle af palmeblade. Bagefter hilste vi på en 1,5mdr. gammel elefant og dens mor. Her Katja og Søren på elefantryg.

Her er det Jørgen og Rolf på elefantryg.

Her er slangetæmmeren ved at være i nærkontakt med slangen, han trænger måske til briller, så hvorfor låner han ikke slangens (kongekobra). Slangen står klar til hug, men den kan kun hygge nedad - fremad, og kun når den står oppe.Slangetæmmeren kan så føre armen langt ud til siden og så nærme sig hovedet bagfra, lægge fingeren på hovedet og trykke den lidt ned eller gøre det samme med hovedet og give den et kys. Godt nok kan den med sin krybdyrhjerne ikke reagere anderledes, men jeg kan godt nære mig. denne var den længste i showet 2-3 meter, Rolf.

VORES LILLE REJSESELSKAB FRA VENSTRE BAGERST RÆKKE KATJA, ULLA, ROLF OG FORESTE RÆKKE FRA VENSTRE ER DET SØREN, VERNER OG JØRGEN - foran hovedkvarteret

Verner var også i Patong 26-12-2004 da tsunamien buldrede ind over kysterne. Her sidder Verner ved det træ hvor han sad delvis beskyttet i 2004. De skulle da op på fortovet og var derfor tæt ved træet.

Udsigten ned mod strandpromenaden, hvor Verner så bølgen slå op over palmerne og et øjeblik senere ramte en syndflod af vand, sand og mudder ham, og sendte ham 100 meter bagud til damen og de hvide streger på asfalten.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.03 | 09:10

Hej Jørgen. Tusind tak for dit gode og positive foredrag i går på Brørup Sundhedscenter. Jeg var vild imponeret over din kamp for et godt liv.
Tager det til mig

...
25.09 | 08:13

Hej Jørgen man bliver helt stolt når man læser at du har kæmpet dig op fra en kørestol og tros alt ha et nogenlunde ha et godt liv. Tak for en god ferie knus

...
16.11 | 12:24

Hej Jørgen. Vi glæder os til at møde dig og høre din historie her på SOSU Fredericia :) Knus Karina

...
12.11 | 13:38

Hej Camilla. undskyld, du er faldet ud, jeg husker dig ikke og helerikke hvad jeg har lovet at sende Venlig hilsen Jørgen

...
Du kan lide denne side