LIDT OM MIG

     Jeg er 58 år, for 7 år siden var jeg ortopædkirurgisk overlæge da jeg blev ramt af en livstruende hjerneblødning, der efterlod mig som analfabet med venstresidig lammelse, kognitive defekter, nedsat cerebral kapacitet og betydelig nedsat synsperception, samt andre handicaps, som det fører for vidt at komme ind på her. 

      Jeg har tidligere været spedalskhedlæge i Zambia hvor forholdene er helt anderledes, så når jeg er færdig så husk på at vi stadig bor i et rigt land, og der lovmæssigt er et sikkerhedsnet.
      Men ydelser skal bevilliges dvs. at der skal være en dialog, hvilket betyder at 2 taler men også at begge lytter.
      De fleste klagesager over læger kan skæres ned til: for ringe kommunikation.
      Det skal vi gerne ud over i sagsbehandlingen kommunen og handicappede imellem.
      I bogen ”2 kaffe og en staveplade” af Anne Meiniche, kan man se hvor svært livet bliver, hvis sagsbehandleren kun tænker i paragraffer og ikke hører/forestiller sig den totale situation, borgeren konkret kæmper med.


Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.03 | 09:10

Hej Jørgen. Tusind tak for dit gode og positive foredrag i går på Brørup Sundhedscenter. Jeg var vild imponeret over din kamp for et godt liv.
Tager det til mig

...
25.09 | 08:13

Hej Jørgen man bliver helt stolt når man læser at du har kæmpet dig op fra en kørestol og tros alt ha et nogenlunde ha et godt liv. Tak for en god ferie knus

...
16.11 | 12:24

Hej Jørgen. Vi glæder os til at møde dig og høre din historie her på SOSU Fredericia :) Knus Karina

...
12.11 | 13:38

Hej Camilla. undskyld, du er faldet ud, jeg husker dig ikke og helerikke hvad jeg har lovet at sende Venlig hilsen Jørgen

...
Du kan lide denne side