OMGANGSKREDS


OMGANGSKREDSEN

Når alvorlige sociale hændelser, såsom alvorlig sygdom,  tilskadekomst og dødsfald indtræffer, sker der store ændringer i ens omgangskreds. Nogle holder sig væk fordi de ikke ved hvordan de skal reagere, og efter tid bliver det akavet at genoptage kontakten. 

I familien sker der også forandringer, men familien bliver der, men med en ændret balance. Der er ting den ramte ikke magter. Nogle gange tager et barn (evt. en voksen) opgaven på sig straks. Andre gange er der ting der sejler en tid før opgaven bliver samlet op. 

Efter en tid stabiliserer familien sig i en ny balance hvor nogle ansvarsområder er flyttet til andre, og andre ansvarsområder er gledet tilbage til dem ramte efterhånden som vedkommende magter det igen.

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Gitte Eggers | Svar 05.10.2014 14.16

Hej Jørgen
Verden er lille, og Amenta var vist en speciel dame med cigar i mundvigen, korte gummistøvler og så kastede hun vist med kridt. Alt godt fremover.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.11 | 12:24

Hej Jørgen. Vi glæder os til at møde dig og høre din historie her på SOSU Fredericia :) Knus Karina

...
12.11 | 13:38

Hej Camilla. undskyld, du er faldet ud, jeg husker dig ikke og helerikke hvad jeg har lovet at sende Venlig hilsen Jørgen

...
27.06 | 17:57

Hej Joergen en hilsen fra Elsa Roost jeg har besøg af min mands søster Carins mor ane Marie aistrup vi ville se dine billede på din hjemme side . En hilsene

...
29.11 | 16:17

Kære Jørgen. Dejlig læsning. Bedste hilsner Helle. ( www.HelleWenck.dk )

...
Du kan lide denne side